Filé po italsku

60
- reklama -

Suroviny

1,5 brambor
4 ks rybího filé
2 rajčata
2 čerstvé papriky
3–4 žampiony
100 g anglické slaniny
sůl
bazalka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Plech si pokapeme olejem. Každou porci filé si osolíme a zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory si oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na brambory, osolíme a okořeníme bazalkou.

  3. Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme. Trošku podlijeme vodou a pečeme do latova na 250°C.