- reklama -
Suroviny
- 1,5 brambor
- 4 ks rybího filé
- 2 rajčata
- 2 čerstvé papriky
- 3–4 žampiony
- 100 g anglické slaniny
- sůl
- bazalka
- olej
Postup přípravy receptu
-
Plech si pokapeme olejem. Každou porci filé si osolíme a zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory si oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme.
-
Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na brambory, osolíme a okořeníme bazalkou.
-
Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme. Trošku podlijeme vodou a pečeme do latova na 250°C.
Kuchař: toprecepty.cz