- reklama -
Suroviny
2-3 porce
- cca 200 g krůtího mletého masa
- 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu
- 1 plechovka bílých fazolí v rajčatovém nálevu
- bazalka
- petržel
- česnek
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Krůtí maso nasucho osmahnout na pánvi, dochutit solí a pepřem. Do mísy okapané červené fazole, celé bílé fazole, 2-3 stroužky česneku (dle chuti), petržel, bazalku.
-
Pořádně promíchat a poté přidat orestované maso. Znovu pořádně rozmíchat a nechat tak 1-2 hodinky uležet v lednici.
-
Poté pořádně promíchat, pokud je to husté, můžete přidat trochu pasírovaných rajčat a eventuelně ještě dochutit kořením.
Kuchař: R-o-m-i-k