
- reklama -
Suroviny
- 500 g uvařené suché fazole
- 2 lžíce hořčice
- 1 dl oleje
- kečup
- Worcesterová omáčka
- 1 velké lečo
- 150 g tvrdého sýra
- 5 vajec uvařených natvrdo
- 100 g hrášku
- 3 sterilizované kapie
- 150 g měkkého salámu
- 1 cibule
- 1 feferonka
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Fazuľu dáme do misy, pridáme ocedené lečo, na pásiky narezanú salámu, hrášok, narezanú kapiu, sekanú cibuľu a feferón a na hrubo nastrúhaný syr. Premiešame.
-
Olej vyšľaháme s horčicou, kečupom, korením, soľou a worčestrom a prilejeme k šalátu. Premiešame a necháme odstáť.
Kuchařka: tejaja