
- reklama -
Suroviny
4 porce
- fazole
- kečup
- sůl
- pepř
- sterilované okurky
- cibule
Postup přípravy receptu
-
Namočené uvařené fazole scedíme a necháme vychladnout. Cibuli jemně nakrájíme a usmažíme.
-
Fazole dáme do misky, přidáme osmaženou cibulku, nakrájené sterilované okurky, osolíme, opepříme a vmícháme kečup. Kdo má rád a může, tak pálivý, kdo má rád méně pálivé, tak půl napůl a kdo nemá, tak pouze jemný kečup. Kdo to chce vylepšit do dokonalosti, může přidat natvrdo uvařená a nakrájená vajíčka a společně s cibulí osmažený kabanos.
Poznámka od kuchařky
Neuvádím množství, protože to není důležité, každý si množství určí sám podle porcí a podle své chuti, já už to mám v oku a pokaždý je jiný a o tom to je.
Kuchař: pbarva