Fazolový salát podle mne

46
- reklama -

Suroviny
4 porce

fazole
kečup
sůl
pepř
sterilované okurky
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Namočené uvařené fazole scedíme a necháme vychladnout. Cibuli jemně nakrájíme a usmažíme.

  2. Fazole dáme do misky, přidáme osmaženou cibulku, nakrájené sterilované okurky, osolíme, opepříme a vmícháme kečup. Kdo má rád a může, tak pálivý, kdo má rád méně pálivé, tak půl napůl a kdo nemá, tak pouze jemný kečup. Kdo to chce vylepšit do dokonalosti, může přidat natvrdo uvařená a nakrájená vajíčka a společně s cibulí osmažený kabanos.

Poznámka od kuchařky

Neuvádím množství, protože to není důležité, každý si množství určí sám podle porcí a podle své chuti, já už to mám v oku a pokaždý je jiný a o tom to je.