Fazolový salát

54
- reklama -

Suroviny
4 porce

2 konzervy sterilovaných fazolí ve slaném nálevu (červené nebo bílé)
1 střední cibule (lepší je červená)
3 nožičky kuřecích párků
15 dkg tvrdého sýra
sladký kečup
Majolka®
sůl
bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Fazole slijeme a propláchneme, necháme okapat. Párky nakrájíme na kolečka, sýr na kostičky, cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na půl kolečka.

  2. Fazole, párky, sýr a cibuli dáme do mísy, trochu opepříme bílým pepřem a přidáme kečup a majolku. Salát promícháme,případně dosolíme a podáváme s pečivem.

Poznámka od kuchařky

Množství kečupu a majonézy neuvádím, množství i poměr nechávám na chuti kuchařky nebo strávníků.

Pokud se vám podaří uchovat salát do druhého dne, je ještě lepší.