
- reklama -
Suroviny
- – mražené fazolové lusky
- – 5-6 středních brambor
- – 1 velká mrkev
- – 1 cibule
- – 1 zelená paprika
- – rajčata
- – rajský protlak
- – sůl
- – pepř
- – oregano
- – nové koření
- – kopr
- – petrželka
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi smažíme na olivovém oleji nakrájenou cibulku, přidáme nakrájenou papriku, na kolečka mrkev, brambory nakrájené taky na kolečka, okořeníme, dáme oloupaná nakrájená rajčata, kopr a nakonec fazolové lusky.
-
Zamícháme, přidáme vodu tak, aby zelenina byla ponořená a necháme vařit. Jak to všechno změkne, přidáme rajský protlak, petrželku a podle chuti můžeme ještě okořenit. Podáváme s řeckým salátem a chlebem.
Poznámka od kuchařky
Omlouvám se za moje chyby, stále se ještě učím češtinu.
Kuchařka: ramona79