Fazolové lusky s bramborami

160
- reklama -

Suroviny

– mražené fazolové lusky
– 5-6 středních brambor
– 1 velká mrkev
– 1 cibule
– 1 zelená paprika
– rajčata
– rajský protlak
– sůl
– pepř
– oregano
– nové koření
– kopr
– petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi smažíme na olivovém oleji nakrájenou cibulku, přidáme nakrájenou papriku, na kolečka mrkev, brambory nakrájené taky na kolečka, okořeníme, dáme oloupaná nakrájená rajčata, kopr a nakonec fazolové lusky.

  2. Zamícháme, přidáme vodu tak, aby zelenina byla ponořená a necháme vařit. Jak to všechno změkne, přidáme rajský protlak, petrželku a podle chuti můžeme ještě okořenit. Podáváme s řeckým salátem a chlebem.

Poznámka od kuchařky

Omlouvám se za moje chyby, stále se ještě učím češtinu.