
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 2 plechovky fazolí v chilli nálevu
- 1 plechovka krájených rajčat
- 1 nožička suché klobásy
- 2 zelené papriky
- 1 cibule
- 3 plátky anglické slaniny
- kečup na chuť
- 2 lžíce oleje
- chilli
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Klobásu nakrájíme na tenké plátky, na suché pánvi ji opečeme a vyjmeme.
-
Na pánvi rozehřejeme olej, a na kousky nakrájenou anglickou slaninu , přidáme oloupanou a drobně nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět, přidáme jadřinců zbavenou a na proužky nakrájenou papriku a dusíme 5 minut.
-
Vmícháme plechovku rajčat, opečenou klobásku a společně podusíme 5 minut.
-
Na závěr vmícháme plechovky s fazolemi, dochutíme kečupem, chilli, pepřem a solí. Promícháme a provaříme.
Poznámka od kuchařky
Jestliže je v rodině někdo , kdo nerad pálivé, ochutíme chilli až na talíři.
Kuchař: pbarva