- reklama -
Suroviny
- 200 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
- 1 červená paprika nakrájená na tenké plátky
- 400 g cannellini fazolí (bílé v plechovce)
- 2 lžičky dijonské hořčice
- 2 lžičky červeného vinného octa
- 3 lžíce olivového oleje
- 1/2 lžičky nastrouhané pomerančové kůry
- 1/2 lžičky nasekaného estragonu (nemusí být)
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě. Slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat.
-
V míse smícháme fazole, fazolky a papriku.
-
Horčici a ocet spolu smícháme. Přidáme olej a opět zamícháme.
-
Přidáme estragon a pomerančovou kůru. Přelijeme přes salát. Osolíme a opepříme podle chuti.
Kuchařka: aadulka