
- reklama -
Suroviny
            Opravdu hodně
							
    
- 2 uzená bavorská kolena
 - cibule
 - bobkový list
 - nové koření
 - kuličky pepře
 - koření Argentina gril
 
Postup přípravy receptu
- 
Nejprve jsem kolínka 90 minut vařila v tlakovém hrnci. Po vychladnutí jsem kolínka dala na pekáč, nařezala kůži, posypala kořením Argentina a podlila vývarem.
 - 
Pomalu pekla dalších 90 minut, polévala vývarem.
 - 
Po upečení jsem podávala s chlebíkem, kyselou okurkou a křenem. A protože je po kolínkách velká žízeň, podávala jsem plzeňskou dvanáctku. Všem moc chutnalo.
 
Poznámka od kuchařky
Tak to u nás chodí, když se sejde plno lidí.
            Kuchařka: Petra V
        
            








