
- reklama -
Suroviny
4 – 6 porcí
- 500 g žluté dýně
- 3 mrkve
- 1 pórek
- 1 cibulka
- 1 kapie
- 400 g uvařené fazolí (může být i z konzervy)
- bazalka
- celerová nať
- olej
- sůl
- mletá červená paprika
- 1 lžička maizeny
Postup přípravy receptu
-
Dyňu narežeme na kocky. Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku, dyňu, na kolieska narezaný pór a mrkvu. Osolíme, premiešame, podlejeme trochou vody a 15 minút podusíme.
-
Potom pridáme na rezance narezanú kapiu, uvarenú fazuľu a ešte 5 minút povaríme.
-
Zahustíme maizenou rozmiešanou v troche vody. Nakoniec vmiešame narezanú vňať a bazalku.
Podávame s chlebom.
Poznámka od kuchařky
Inšpirovala som sa na www.biorecepty.sk.
Kuchařka: tejaja