
- reklama -
Suroviny
- 2 cibule
- olej
- 1 plechovka (400 ml) kokosového mléka
- červená kari pasta množství dle chuti
- 1/2 dýně hokkaidó nakrájená na kostky
- sůl
- koriandr na ozdobení
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zpěníme na větší kousky nakrájenou cibuli. Vmícháme kari pastu a zalijeme kokosovým mlékem.
-
Přidáme na kostky nakrájenou dýni, zalijeme 1 hrnečkem vody, osolíme a dusíme, až je dýně měkká. Pokud necháme dýni mírně rozvařit, krásně nám celý pokrm zahustí.
-
Na závěr dosolíme a případně dochutíme kari pastou. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Poznámka od kuchařky
Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Kuchařka: petram