
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1 celer (větší nebo 2 menší)
- 3-4 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžička kari
- 1 cibule (větší)
- 5 stroužků česneku
- kečup
- trošku oleje
Postup přípravy receptu
-
Celer oloupeme a očistíme, nakrájíme na kolečka a povaříme asi 10 minut v okyselené a osolené vodě (aby nezčernal).
-
Na trošce oleje rozdusíme pokrájenou cibulku a posypeme lžičkou kari koření.
-
Celer pokrájíme na proužky a přidáme do pánve k cibuli, podusíme chvíli pod pokličkou a pak přidáme plnotučnou hořčici a dle chuti sůl, pepř a kečup a rozmáčknutý česnek, ještě chvíli povaříme a můžeme podávat. Jako příloha k tomu budou u nás brambory.
Kuchařka: Severinka









