Dušené rybí filé s mrkví a hráškem

248
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 kostky rybího filé
1 balíček mražené zeleniny mrkev s hráškem
koření na ryby
sůl
máslo dle potřeby
voda

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé osolíme a posypeme kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo. Vložíme filé a opečeme z každé strany.
    Přilijeme trochu vody a dusíme. Podle potřeby doléváme vodu (pozor, aby se filé nerozsypalo).

  2. Když je filé hotové, přendáme ho na talíř. Do pánve vsypeme zeleninu, osolíme a přidáme máslo.
    Rovněž podle potřeby doléváme vodu, až zelenina změkne.
    Když je zeleniná měkká, shrnu ji ke kraji a do pánve vrátíme filé na prohřátí.

  3. Příloha: vařené brambory

Poznámka od kuchařky

Je to taková obyčejná dietní rychlovka.