
- reklama -
Suroviny
- 1 vepřové koleno
- sůl
- česnek
- červená paprika
- 2 cibule
- 1 bobkový list
- 3 kuličky nového koření
- 6 kuliček pepře
- kmín
Postup přípravy receptu
-
Koleno očistíme, vložíme do papiňáku, přidáme 4 stroužky česneku vcelku, bobkový list, nové koření, pepř, zalijeme vodou, trochu více osolíme a dáme asi na 40-60 minut (podle velikosti kolene) vařit.
-
Do remosky dáme nakrájenou cibuli, na ni položíme uvařené koleno obrané od kosti, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kmínem a paprikou, podlijeme trochou vývaru, ve kterém se vařilo a ještě asi 20-30 minut pečeme.
-
Vývar z kolene se dá použít na tlačenku, nebo polévku.
Kuchařka: jafin