
- reklama -
Suroviny
- vepřová Játra
- cibule
- grilovací koření
- jíška
- voda
Postup přípravy receptu
-
Do pomalého hrnce jsem dala cca 400 ml vody a pustila hrnec naplno.
-
Pak jsem si opláchla játra, nakrájela na menší kousky cca 3 x 3 cm.
-
Na drobno cibulku osmažit na pánvi, přidat játra a vše opražit.
-
Pak přesunout do hrnce a dusit asi 2 hodiny.
-
Na konec jsem játra vyndala, do šťávy vmíchala trochu grilovacího koření, šťávu zahustila asi 3 lžícemi koupené jíšky – tmavá Knorr, povařila, a protože bylo míň šťávy, přilila jsem vařící vodu, zamíchala, přidala zpět játra a ta prohřála.
-
Podáváno s rýží.
Poznámka od kuchařky
Bylo to skvělý, úplně jiný než z papiňáku.
Kuchařka: Amira









