
- reklama -
Suroviny
- 1 kuřecí prso
- 2-3 lodyhy rebarbory
- 2-3 PL medu
- 200 ml smetany
- sůl
- máta
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
-
V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.
-
Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).
-
Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.
Kuchař: gmptop