
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 300 g očištěných drůbežích jater
- 0,5 pórku
- 4 ks cherry rajčátek
- 0,5 větší cibule
- 1 menší čerstvá feferonka
- 0,5 kvalitní klobásy
- červená paprika cca 0,25
- 4 plátky slaniny
- 2 stroužky česneku
- 1 PL ostrého kečupu
- 2 ČL balzamikového krému
- sůl (jen trochu)
Postup přípravy receptu
-
Do pánve nakrájíme na kostičky slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a na malé kousky pokrájenou feferonku, papriku, rozdrcený česnek a klobásu na půlkolečka.
-
Vše osmažíme a pak přidáme pokrájená kuřecí játra, pokrájený pórek a smažíme 5 minut.
-
Pánev odstavíme, přidáme kečup a balzamikový krém a opravdu jen špetku soli a vše promícháme a necháme pár minut spojit všechny chutě.
Játra měla jemně ostrou báječnou chuť.
Kuchařka: rozmarynaH