
- reklama -
Suroviny
- 60 g kvasnic
- 4 vejce
- 1 PL másla
- sůl, pepř, špetka uzené papriky
- 2 KL dijonské hořčice
- 1 menší cibule
- 1 jarní cibulka
- bylinky (pažitka, petrželka…)
Postup přípravy receptu
-
Na másle necháme zpěnit cibulku a jednu jarní cibulku. Přidáme rozdrobené droždí a zamícháme do pěnové konzistence.
-
Zasypeme uzenou paprikou, přidáme nasekané bylinky, vejce, necháme srazit, zamícháme a nakonec ochutíme solí, pepřem a hořčicí.
-
Zdobíme rajčátkem a perželkou.
Poznámka od kuchařky
(Můžeme si stranou pokrájet uzeninu, kyselé okurky, naloženou kapii a vše pak přimíchat k pomazánce, aby byla barevná a pestrá.)
Kuchařka: Ivace64