
- reklama -
Suroviny
- Drobenka:
- 250 g polohrubé mouky
- 100 g másla
- 100 g cukru
- 1 vejce
- 1/2 prášku do pečiva
- Tvaroh:
- 250 g tvarohu – nejlépe z vaničky
- 1 vejce
- 1 vanilkový cukr
- cukr (podle chuti a podle sladkosti ovoce)
- ovoce jaké máte rádi, nemělo by být moc tvrdé, může být i scezený kompot
Postup přípravy receptu
-
Uděláme drobenku. Odebereme 2/3 a dáme do vymazané, vysypané koláčové formy. Na ni vylijeme tvaroh, který poklademe ovocem. Na ovoce nasypeme zbývající drobenku.
-
Pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C cca 30 minut. Teplota i čas jsou orientační, záleží na Vaší troubě.
Kuchařka: maris