
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 6 větších plátků krůtích řízků
- 6 natvrdo uvařených vajec
- 15 dkg Mortadely (měkkého salámu)
- hořčice – zelený pepř (Edmond Fallot)
- sůl
- zelený pepř
- plátkový sýr
- bujón nebo vývar
- olej
Postup přípravy receptu
-
Krůtí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí Edmont Fallot, poklademe plátky salámu Mortadela, položíme celé natvrdo uvařené vejce a zabalíme do rolády. Upevníme párátky nebo omotáme nití.
-
Vložíme do zapékací mísy, podlejeme trochou vývaru a pečeme přikryté cca 25 minut, poté odkryjeme, položíme na každou roládu plátek sýra a dopečeme dozlatova cca 15 minut.
Poznámka od kuchařky
Kuchař: kedlubna