Dort s kytičkou – patrový

46
- reklama -

Suroviny
12 porcí

2 korpusy
šlehačka
ztužovač
mandarinky v plechovce
kokos
ozdoba kytka do vlasů
Krém:
mléko
cukr
máslo
moučkový cukr
pudink

Postup přípravy receptu

  1. Upečeme si korpus, jeden do velké formy o průměru 24 cm, ten je bílý a druhý menší, velikost záleží na Vás a ten už kakaový.


    Zobrazit celý recept

  2. Bílý korpus prořízneme a pomažeme šlehačkou, na to okapené mandarinky a přiložíme další bílý korpus. Ten pomažeme celý opět šlehačkou a posypeme kokosem.

  3. Na bílý korpus dáme malý kakaový také rozřízlý a pomazaný šlehačkou.

  4. Uvaříme si krémy jaké kdo má rád. Já mám smetanový a čokoládový a dort ozdobíme podle fantazie. Přidala jsem do dortu kytičku do vlasů.

Poznámka od kuchařky

Až naříznu, přidám foto. Už se na něj zítra těším!