Dort ovocný s knoflíčky

29
- reklama -

Suroviny
12 – 16 porcí

upečený korpus
šlehačka
ztužovač šlehačky
ovoce
krém
želé
zdobení z potahové hmoty
čokoládové ozdůbky

Postup přípravy receptu

  1. Korpus 2x prořízneme, pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem, poklademe ovocem, přiložíme další korpus a ten pomažeme připraveným krémem. Přiložíme vrch korpusu a dáme vychladit.


    Zobrazit celý recept

  2. Krémem ozdobíme boky – výpletem, po obvodě zdobící špičkou vymačkáme bobečky, a ozdobíme podle sebe. Nakrájíme ovoce a zalijeme želém. Dáme ztuhnout. Ze silikonové formy si vymodelujem knoflíky a vršek dortu ozdobíme.

  3. Z transfólie si připravíme trojúhelníky a ty přiložíme na krém.