- reklama -
Suroviny
12 – 16 porcí
- upečený korpus
- šlehačka
- ztužovač šlehačky
- ovoce
- krém
- želé
- zdobení z potahové hmoty
- čokoládové ozdůbky
Postup přípravy receptu
-
Korpus 2x prořízneme, pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem, poklademe ovocem, přiložíme další korpus a ten pomažeme připraveným krémem. Přiložíme vrch korpusu a dáme vychladit.
-
Krémem ozdobíme boky – výpletem, po obvodě zdobící špičkou vymačkáme bobečky, a ozdobíme podle sebe. Nakrájíme ovoce a zalijeme želém. Dáme ztuhnout. Ze silikonové formy si vymodelujem knoflíky a vršek dortu ozdobíme.
-
Z transfólie si připravíme trojúhelníky a ty přiložíme na krém.
Kuchařka: marunda