- reklama -
Suroviny
- 5 vajec
- 5 lžic cukru krupice
- 6 lžic hladké mouky
- Vanilkový krém:
- 600 ml mléka
- 2 vanilkové pudinky
- cukr
- 70 g másla
- 1 smetana ke šlehání 33%
- 1 balíček ztužovače
- bílá čokoládová poleva
- mléčná modelovací hmota
Postup přípravy receptu
-
Vejce šleháme s cukrem do husté pěny, prosejeme mouku a zlehka zamícháme a lijeme do formy. Pečeme. Z pudinků a mléka uvaříme hustý pudink a necháme vychladnout. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a postupně přišleháváme vychladlý pudink.
-
Vyšleháme si šlehačku se ztužovačem a přidáme k pudinku. Vychladlý korpus rozkrojíme na 3x a naplníme krémem, obmažeme a necháme ztuhnout v lednici.
-
Po ztuhnutí potáhneme bílou čokoládovou polevou. Pak si rozválíme modelovací hmotu a potáhneme.
Kuchařka: Mili Vampire