Dort „Dvě srdce“

57
- reklama -

Suroviny

Těsto na korpus:
4 celá vejce
4 žloutky
4 bílky
24 dkg polohrubé mouky
28 dkg moučkového cukru
1/2 prášku do pečiva
jahodová marmeláda na promazání
poleva (krém)

Postup přípravy receptu

  1. Celá vejce, žloutky a cukr ušleháme. Pak přimícháme mouku, prášek do pečiva a sníh z bílků.

  2. Formu vymažeme a vysypeme hrubou moukou, nalijeme těsto a upečeme. Po upečení necháme zchladnout, vyklopíme a rozkrojíme na 3 díly. Potřeme marmeládou a krémem dle vlastního výběru.

  3. Boky dortu jsou potřené krémem a posypané kokosem. Navrchu je poleva z bílé čokolády a kytičky z jedlého papíru.