
- reklama -
Suroviny
8-12 porcí
- Krém z mascarpone:
- 1 mascarpone
- 1 šlehačka
- ztužovač šlehačky
- 2 vanilkové cukry
- 2 lžíce cukru
Postup přípravy receptu
-
Dort rozpůlíme, polevou na něj nalepíme hotová marcipánová pera a necháme zatuhnout.
-
Poté půlky dortu postavíme, „zády“ k sobě přilepíme krémem a přiděláme k dortu tělíčka páva (z každé strany), celé půlky ozdobíme opět krémem a dáme svíčky.
-
Myslím, že z fotky se dá okoukat, jak je dort dělaný a na tom, jak si kdo vyhraje z marcipánem a pavími pery – to už je na každém z vás. 😉
Poznámka od kuchařky
Dort jsem dělala na přání své mamce k 50. narozeninám, byla to opravdu piplačka, ale stálo to za to. 🙂
Kuchař: katyvypl