Dort bílý a barevný páv

68
- reklama -

Suroviny
8-12 porcí

Krém z mascarpone:
1 mascarpone
1 šlehačka
ztužovač šlehačky
2 vanilkové cukry
2 lžíce cukru

Postup přípravy receptu

  1. Dort rozpůlíme, polevou na něj nalepíme hotová marcipánová pera a necháme zatuhnout.

  2. Poté půlky dortu postavíme, „zády“ k sobě přilepíme krémem a přiděláme k dortu tělíčka páva (z každé strany), celé půlky ozdobíme opět krémem a dáme svíčky.

  3. Myslím, že z fotky se dá okoukat, jak je dort dělaný a na tom, jak si kdo vyhraje z marcipánem a pavími pery – to už je na každém z vás. 😉

Poznámka od kuchařky

Dort jsem dělala na přání své mamce k 50. narozeninám, byla to opravdu piplačka, ale stálo to za to. 🙂