
- reklama -
Suroviny
12-16 porcí
- korpus dole v příloze
- Uvnitř:
- šlehačka
- ztužovač
- ovoce
- Krém:
- dole v příloze
Postup přípravy receptu
-
korpus dole v příloze.
-
uvnitř: šlehačku ušleháme se ztužovačem, pomažeme na 2x prořízlý korpus a jen jednu vrstvu poklademe ovocem.
-
Krém: dole v příloze, jako mé všechny dorty.
-
nejprve jsem si nakreslila obrázek na papír a upravila tak, aby se mi vešel na kruhový korpus o velikosti 24cm. Abychom na obrázek viděli, vršek jsem pomazala krémem a nechala zatuhnout. Pak se lépe kreslilo. Obrázek obtáhneme krémem a vybarvujem.
Dozdobíme podle fantazie.
Poznámka od kuchařky
http://www.toprecepty.cz/recept/8591-mramorovy-kor…
http://www.toprecepty.cz/recept/25102-dort-kocarek…
Toto množství krému vystačí ještě na jeden dort.
Kuchařka: marunda