
- reklama -
Suroviny
- Světlá čokoláda:
- 250 g 100% tuku (Omega a pod.)
- 150 g moučkového cukru
- 100 g sušené smetany
- 60 g strouhaného kokosu
- 1 balíček cukru s rumovou příchutí
- a 1/2 balíčku vanilkového cukru
- Tmavá čokoláda:
- 250 g 100 % tuku
- 150 g moučkového cukru
- 100 g kakaa
- 1 čokoládový puding
Postup přípravy receptu
-
Světlá čokoláda :
Tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme moučkový cukr, vsypeme sušenou smetanu, strouhaný kokos a oba druhy cukru. Zamícháme a hned nalijeme do připravených formiček. Formičky dáme na pár minut do mrazáku a pak vyklopíme. -
Tmavá čokoláda :
Tuk ve vodní lázni rozpustíme, přidáme cukr, kakao a kakaový puding.
Dáme do formiček a postupujeme stejně jako u bílé čokolády.
Kuchařka: Ivace64









