Domácí rybí salát s Moravankou

368
- reklama -

Suroviny
3-4 porce

2 velké zavináče
1 Moravanka
3-4 lžíce majonézy
1 lžička cukru
špetka čerstvě mletého pepře
pár kapek polévkového koření Klasik

Postup přípravy receptu

  1. Ze zavináčů odstraníme špejle, rozbalíme je a vnitřek nakrájíme nadrobno. Rybí filety podélně překrojíme a nakrájíme na 1 cm proužky. Vše dáme do větší misky. Scedíme Moravanku, obsah nasekáme na menší kousky a přidáme do misky. Kdo má rád pikantní, přidá i feferonku, ale není nutné ji dávat.


    Zobrazit celý recept

  2. Podle chuti dáme majonézu domácí nebo Hellmans, přidáme cukr, špetku čerstvě mletého pepře a zakápneme polévkovým kořením Klasik. (Tuto radu mám od kuchaře z oblíbené restaurace a opravdu těch pár kapek změní chuť rybích nebo krevetových salátů a koktejlů.)

  3. Necháme uležet v chladu a podáváme s různým pečivem.