- reklama -
Suroviny
- 6 plátků roštěnek
- 1 konzervu kompotovaných broskví
- 3 Hermelíny (podélně rozřízneme)
- olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Roštěnky naklepeme jen lehce klouby, ne paličkou.
-
Posolíme a opepříme.
-
Zapékací mísu potřeme olejem a vložíme roštěnku, potřeme ji také olejem a položíme další opět potřeme a tak dál.
-
Dáme do lednice nejlépe na 24 hodin odležet.
-
Roštěnky druhý den usmažíme na pánvi a pak je naskládáme na vymazaný pekáček, jednu vedle druhé.
-
Na každou dáme polovičku kompotované broskve a na ni plátek Hermelínu.
-
Spíchneme párátkem nebo jehlou a dáme do horké trouby zapéct.
Podáváme s vařeným bramborem.
Kuchař: toprecepty.cz