Domácí pizza a la Czech Republic

50
- reklama -

Suroviny
Podle toho jak velcí jedlíci jste!

Kynuté těsto:
600 g polohrubé mouky
20 g droždí
mléko (podle potřeby)
2 vejce
sůl
olej do těsta podle oka

Postup přípravy receptu

  1. Necháme vzejít kvásek, přidáme všechny ostatní ingredience. Vypracujeme hladké těsto. Necháme odležet 1 hodinu. Pak rozdělíme těsto na 3 části a z každé části vyválíme ovál. Na každý dáme co se nám zlíbí.


    Zobrazit celý recept

  2. Ale jestli mohu doporučit, tak já volím nivu, na ní pokladu kousky anglické slaniny či šunky, pokladu cibulí a nakonec zaliji smetanou.

Poznámka od kuchařky

Vím, že kynuté těsto umí každý, ale chci, abyste věděli, že když si pizzu uděláte doma, chutná úplně stejně, jako ta koupená a za ty peníze jich můžete mít klidně 10. 🙂