Domácí okurková a jahodová šťáva

114
- reklama -

Suroviny
1-2 porce

Okurková
– 1 okurka
– citron (půlka nebo celý)
– 2 lžíce agáve (nebo jiného sladidla)
– 800 ml vody (dle chuti)
Jahodová
– 250 g čerstvých jahod
– citron
– 500 ml vody

Postup přípravy receptu

  1. Na okurkovou šťávu odšťavníme jednu celou okurku.

  2. Okurkovou šťávu dáme do mixéru s citronem, sladidlem a vodou a lehce promixujeme, aby se sladidlo rozpustilo.

  3. Ozdobíme plátkem okurky a podáváme.

  4. Na jahodovou šťávu rozmixujeme jahody s poloviční dávkou vody a se šťávou z citronu.

  5. Pak přidáme zbytek vody a opět promixujeme.

  6. Ozdobíme jahůdkou – pokud si je všechny nerozmixujete a pak nezjistíte, že nemáte čím zdobit jako já – a podáváme!

Poznámka od kuchařky

CELÁ RECEPT NA NAŠICH STRÁNKÁCH:

http://rawmania.cz/recepty/item/266-cerstve-stavy….