Domácí Majolka® 1,2,3…

486
- reklama -

Suroviny

1 celé vejce
1/2 lžičky plnotučné hořčice
200 ml oleje
1 PL rýžového octa
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Celé vejce dáme do vyšší nádoby, přilijeme 200 ml oleje,1 PL octa ,1/2 lžičky hořčice, sůl a pepř.


    Zobrazit celý recept

  2. Vezmeme tyčový mixér a ušleháme majolku. Trvá to cca 10 vteřin.

  3. Majolka je hotová. Můžeme přidat i na jemno nakrájenou okurku a cibuli (tatarka).
    Je možné i dochutit podle sebe. Je vynikající na domácí pomazánky.

Poznámka od kuchařky

Našla jsem podobný recept i tady, snad nevadí, že jsem přidala i tento svůj upravený 🙂