
- reklama -
Suroviny
    
- 1 Hermelín
- 2 vejce uvařená natvrdo
- 200 g měkkého salámu ( šunkáček nebo jiný salám)
- 1 větší nastrouhaná cibule
- nať z jarní cibulky
- 1 zakysaná smetana
- 1 sáčková Majolka®
- 1 lžička dijonské hořčice
- sůl a pepř podle vlastni chuti
- na zdobení :
- petrželka, pažitka
Postup přípravy receptu
- 
Všechny uvedené suroviny (Hermelín, vejce, salám a cibuli) nahrubo nastrouháme. Cibulku nasekáme. Vše osolíme, opepříme, smícháme se zakysanou smetanou a majolkou. Přidáme dijonskou hořčici. 
- 
Promícháme, necháme tak dvě hodiny uležet a podáváme na toustovém tmavém chlebu nebo na nakrájených bagetách. Zdobíme nastrouhaným salámem a pažitkou nebo petrželkou. 
            Kuchařka: Ivace64
        
