Domácí „Bake rolls“

187
- reklama -

Suroviny

Obyčejné, nijak výrazněji ochucené bagety nebo rohlíky (používám domácí)
oblíbené koření
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Pečivo nakrájíme na plátky, pastu nebo koření rozmícháme spolu se solí v trošičce vody. Použili jsme pálivou paprikovou pastu, pastu wasabi a ty kořeněné suchárky jsou s pizza kořením a troškou sušeného česneku.

  2. Sůl je třeba dát podle chuti – jinak jsou suchárky mdlé.

  3. Směsí potřeme jednotlivé suchárky, poklademe je na plech a v mírné troubě (asi 100°C) upečeme – usušíme do křupava.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Určitě je lepší na suchárky použít domácí pečivo, má zcela jinou chuť, než to koupené….