Dobře utajené šťavnaté kuřátko

72
- reklama -

Suroviny
4 porce

800 g kuřecích prsou
100 g Majolky®
50 g tatarky
100 g (tence krájených plátků) z vepřového kolene
2 lžíce Tandoori masala
1 mladá cuketa nakrájená na tenké proužky

Postup přípravy receptu

  1. Majolku a tatarskou omáčku smícháme s tandoori.

  2. Maso opláchneme, osušíme a každé prso obalíme dvěma plátky kolene.

  3. Naskládáme do zapékací mísy a rozetřeme na ně tandoori směs.

  4. Asi 4 lžičky rozetřeme na cuketové plátky, svineme a přidáme k masu.

  5. Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut při 190°C.
    Podáváme s brambory, rýží, pečivem, zeleninovým salátem,

Poznámka od kuchařky

Zde se sádlovými brambory pečenými v sáčku.