Dobrá rýžová polévka se sýrem -expres

48
- reklama -

Suroviny

80 g rýže
3 lžíce oleje
1 menší cibule
1 lžíce rajčatového protlaku
80 g strouhaného sýra Eidam
Podravka
zlatý hovězí bujón
zelená petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažime do zlatova drobně pokrájenou cibuli.


    Zobrazit celý recept

  2. Přidáme rýži a opět krátce osmahneme.

  3. Zalijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, bujon, podravku nebo sůl a vaříme, až je rýže měkká.

  4. Polévku podáváme posypanou strouhaným sýrem a usekanou zelenou petrželkou.

Poznámka od kuchařky

Tato polévka je velice rychlá, jednoduchá a překvapivě dobrá:-)

Zdroj: Kuchařka „Nejlepší recepty“ od Dony