
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 600 g vepřové kýty
- 1 cibule
- 1 větší mrkev
- 1/2 celeru
- 200 ml červeného vína
- 1 lžíce cukru
- 4 bobkové listy
- 6 kuliček jalovce
- 6 kuliček nového koření
- sůl
- pepř mletý
- máslo
- olej
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmažíme do zlatova cibuli na plátky, přidáme cukr, krátce opečeme a dodáme mrkev, celer taky na plátky, bobkový list, jalovec a nové koření.
-
Na konec vložíme osolené a opepřené maso, opečeme a podlijeme vínem, dusíme do měkka, popřípadě podléváme vodou.
-
Když je vše měkké, přidáme plátek másla na zjemnění a můžeme podávat.
Kuchařka: sebena









