
Suroviny
4 porce
- 1 menší cuketa nebo střední cuketa
- 1 kuřecí prso
- 1 veliký stroužek česneku
- 1 vrchovatá lžíce slunečnicového oleje nebo olivového oleje
- 1 střední cibule
- loupaná rajčata v plechovce i s nálevem
- 1/4 menší hlávky bílého zelí
- sterilované žampiony (malá konzerva) nebo hlíva nebo čerstvé houby
- sůl
- Podravka
- chilli papričky
- pepř
- koření Italské bylinky
- sušená Bazalka
Postup přípravy receptu
-
Na slunečnicovém nebo olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
-
Přidáme na malé kousky nakrájené kuřecí prso.
-
Osolíme, opepříme (nejlépe čerstvě pomletým pepřem) a necháme masíčko zatáhnout.
-
Teď přijde na řadu velký stroužek česneku, nakrájený nadrobno.
-
Potom přidáme nakrájené bílé zelí, na malé kostičky nakrájenou cuketu.
-
Já jsem neloupala, ale posolila a nechala jsem ji vypotit.
-
Přidala jsem sterilované žampiony, pokrájené chilli papričky (ty urychlují spalování tuků), konzervu loupaných rajčat, vegetu a koření od Avokáda.
-
Chvilku jsem podusila a potom jsem ujídala a ujídala a ujídala. Myslím si, že by to bylo výborné s rýží, opečeným toustem, halušky, ale pro ty, co chtějí rychle zhubnout, tak bez přílohy (jako já a zítra a pozítří to budu baštit v práci na oběd):-) 🙂
Poznámka od kuchařky
Když potřebuji shodit nějaké to kg, tak si toho uvařím víc a zavařím na více dní.









