Dezertík Paula podle Adama

55
- reklama -

Suroviny
6 porcí

600 ml mléka
2x pudink Olé čoko
2x tvaroh ve vaničce
cukr
2x vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Vysypeme dva sáčky Olé pudinku do mísy a přilijeme 600 ml mléka, na každý sáček 300 ml. Mixujeme cca 2-3 minuty do husta (já dávám do robotu, tím pádem si zkrátím dobu přípravy).

  2. Do jiné mísy smícháme tvaroh z vaniček s cukrem dle chuti, přidala jsem i vanilkový cukr, ale nebyl vůbec cítit.

  3. Připravíme si mističky, ve kterých se bude dezertík podávat. Začneme vrstvit. Vždy jednu barvu (tvaroh) a na ni druhou (pudink). Postupujeme dál, dokud mističky nenaplníme.

Poznámka od kuchařky

Myslím, že je to určitě zdravější varianta Pauly:-)).

Synek mi obyčejně tvaroh nejí, ale v této podobě si dal hned trojitou dávku:-)))

Rovněž je možná varianta s piškoty, buď střídavě prokládat a nebo je dát jen dospodu.

Zkoušeli jsme i s obyčejným pudinkem, ale není to ono.

Lze kombinovat s ovocem.

Záleží pouze na vaší fantazii:-)))).

Rovněž záleží, do jakých mističek budete dezertík dělat, od nich se odvíjí počet porcí a vrstev.

Kupodivu chutná i dospělým chlapům:-))).

Olé pudinky mohou mít i jiné příchutě.