
- reklama -
Suroviny
4 porce
- Korpus:
- – 1 šálek ovesné mouky (rozmixované ovesné vločky)
- – 1 šálek datlí
- Náplň „zelená“:
- – 1/2 avokáda
- – 1/2 banánu
- (- 3-4 lžíce datlového sirupu podle chuti, recept na stránkách)
- – 1 lžíce kokosového oleje
- Náplň z karobu:
- – 1/2 avokáda
- – 1/2 banánu
- (- 3-4 lžíce datlového sirupu (podle chuti):
- 20 datlí
- 1 šálek vody
- – 1 lžíce kokosového oleje
- – 2 lžíce karobu (nebo kakaa)
- – 1 lžička skořice
- – 3 lžíce nasekaných kakaových bobů
- – 10 datlí (nakrájených na malé kousky)
- – 1 banán
Postup přípravy receptu
-
Nejprve se vrhneme na korpus. Vše rozmixujeme a rukou vytvoříme tuhou hmotu, kterou plníme formu (děláme i okraje). Dáme do lednice rozležet a ztuhnout.
-
Vytvoříme prvně zelenou náplň z avokáda rozmixováním všech ingrediencí.
-
Druhá náplň je opět jednoduchá. Vše rozmixujeme kromě kakaových bobů a datlí, které přidáme nakonec a promícháme.
-
Vytáhneme těsto a vlijeme zelenou náplň. Na tu poklademe plátky banánu a zalijeme čokoládovou náplní.
-
Dáme do lednice přes noc a druhý den vychutnáváme. A vážně máte co vychutnávat.. 🙂
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: RAWMANIA.cz