
- reklama -
Suroviny
7-8 skleniček
- 1 kg čerstvé papriky
- 1 kg rajčat
- 1/2 kg cibule
- česnek – větší palička
- 1 kg vepřový bůček libovější
- 1 feferonka
- sůl
- pepř
- pálivá paprika mletá ( podle vlastní chuti )
Postup přípravy receptu
-
Papriky, rajčata, cibuli, česnek a feferonku očistíme, trochu překrájíme, trochu osolíme a uvaříme v hrnci doměkka.
-
Podle masa – naložené prohřejeme, čerstvé vaříme doměkka. Po uvaření všechno umeleme na masovém strojku, dosolíme, přidáme pepř, pálivou papriku a koření dle vlastní chuti, promícháme a necháme ještě přejít var.
-
Pak plníme do malých skleniček a necháme sterilovat cca 1 1/4 hodiny.
Poznámka od kuchařky
Dobrota, moje máma je dělala hodně ostrý.
Kuchařka: Maryla337