
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 1 středně velká cuketa
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- cca 15 dkg tvrdého sýru (eidam)
- 1-2 lžíce plnotučné hořčice
- chléb na topinky
Postup přípravy receptu
- 
Cuketu důkladně omyjeme a nastrouháme i se slupkou na hrubém struhadle. 
 Zasolíme a necháme cca 15 minut odstát, aby pustila vodu.
- 
Na pánvi osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli. 
- 
Jakmile cuketa pustí vodu, slijeme ji a přidáme k cibuli. Restujeme přibližně dalších 10 minut. Poté ji necháme vychladnout. 
 Nastrouhaný tvrdý sýr pak vmícháme do vychladlé směsi, ochutíme hořčicí, solí, pepřem.
- 
Podáváme s topinkou. 
Poznámka od kuchařky
            Kuchař: Pankulik
        
 
            