Cuketové nočky s pórkem a tofu

41
- reklama -

Suroviny

cuketa
polohrubá mouka
sůl
kmín
olej
máslo
1 pórek
1 balíček uzené Tofu
1 KL Kuchárek (Vegeta)

Postup přípravy receptu

  1. Na hluboké pánvi na másle a oleji osmahneme na kolečka nakrájený, posolený pórek.


    Zobrazit celý recept

  2. K hotovému přidáme na slzičkách nastrouhané uzené tofu,posypeme Kuchárkem a krátce orestujeme.

  3. Vypneme a necháme rozpustit ještě kousek másla (tady nemusíme ani moc šetřit), které nám nočky později pěkně omastí.

  4. Cuketu si nastrouháme, osolíme, můžeme nechat pustit šťávu, přidáme trošku drceného kmínu a vmícháme tolik mouky, abychom měli těsto hodně husté (opravdu hodně) a nerozvařovalo se.

  5. Zavaříme do osolené vody jako halušky (přes sítko) a vyndáváme rovnou na pánev s pórkem a tofu, dobře promícháme a máme hotovo.

Poznámka od kuchařky

Jídlo je poněkud zelené, ale čistě subjektivně posouzeno dobré 🙂