
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- Šmakoun přírodní aroma 100 g
- 1 cuketa ( nahrubo nastrouhat, osolit, nechat vypotit, propláchnout, vymačkat)
- 2 – 3 stroužky česneku
- 1 – 2 pálivé papričky (dle chuti)
- 2 lžíce strouhaného Parmazánu
- lžíce oleje
Postup přípravy receptu
- 
Na oleji krátce osmahneme pokrájený česnek a posekané papričky. 
 Přidáme a osmahneme najemno nastrouhaného šmakouna , přidáme nastrouhanou cuketu ( pokud je cuketa mlaďoučká můžeme pocení vynechat ) a restujeme asi 3 – 4 minuty.
 Na závěr přimícháme parmazán a prohřejeme.Dle chuti můžeme přidat lžíci zakysané smetany. 
            Kuchařka: anicka123
        
