
- reklama -
Suroviny
80 ks
- 250 g špaldové hladké mouky
- 250 g hrubé mouky
- 250 g másla
- 250 g třtinového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 1 kypřící prášek
- 2 vejce
- 125 ml teplého mléka
- 200 g bílé čokolády
- 200 g tmavé kvalitní čokolády
- 2 lžíce kakaa
Postup přípravy receptu
-
Změklé máslo vyšleháme do pěny s cukrem, vanilkovým cukrem a vejci.
-
Přidáme mouku s práškem do pečiva a teplé mléko.
-
Těsto rozdělíme na polovinu, do jedné dáme tmavou čokoládu a do druhé 2 lžíce kakaa a bílou čokoládu.
-
Pečeme na pečícím papíře při teplotě 180 stupňů 15-20 minut.
Kuchařka: Petonka