Čokolový dezert s karamelovým krémem

129
- reklama -

Suroviny

Korpus:
250 -300ml smetany
100 g cukru
140 g másla
2 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžíce kakaa
300 g polohrubé mouky
Krém:
Karamelový puding
1 smetana na šlehání
1 zakysaná smetana
3 lžíce cukru
1 ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

  1. Korpus: Vyšleháme vajíčka se smetanou, cukrem a máslem do pěny. Smícháme mouku s práškem do pečiva a přimícháme kakao, pak vmícháme do vyšlehané pěny. Dobře promícháme a vylijeme na vymazanou formu. Dáme péci.


    Zobrazit celý recept

  2. Krém: Ručním šlehačem vyšlháme všechny suroviny a dáme trošku ztuhnout do lednice. Pak jím potřeme korpus a ozdobíme. Dobrou chuť 🙂