
- reklama -
Suroviny
- 100 g čokolády(mlečna nebo hořká,může být i s oříšky)
- 70-100 ml šlehačky(podle čokolády)
- 3 vanilkové cukry
- 15 g vanilkového pudinku
Postup přípravy receptu
-
Čokoládu so šľahačkou a vanilkovým cukrom roztopíme v hrnci a dáme do chladničky asi na hodinu. Čokoláda by mala byť stuhnutá,ale nie úplne. A nie je taká riedka,že tečie. Má konzistenciu ako marmeláda do buchiet. Takto do nej s metličkou vmiešame suchý vanilkový puding. Vykrajujeme lyžicou a kladieme na cesto.
-
Plnka je vhodná do buchiet, croasantov a pod. Dobré je, že keď buchty plníme, má hustú konzistenciu, netečie nám, dobre sa s ňou plní a až po upečení je tekutá.
Kuchařka: Katarinka