Čokoládová pěna s chilli a pomeranči

55
- reklama -

Suroviny
2 porce

75 g hořké čokolády
125 ml ovesné smetany
špetka chilli
2 pomeranče

Postup přípravy receptu

  1. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a v hmoždíři nadrtíme špetku chilli, které přidáme do rozpuštěné čokolády.

  2. Misku s čokoládou sundáme z lázně a vlijeme smetanu. Vše spolu promícháme a dáme asi na půl hodinky až hodinu do lednice.

  3. Poté prošleháme a vrstvíme vykrájené dílky pomeranče s čokoládovou pěnou do skleniček. Před podáváním dáme dezert ještě vychladit do lednice.

Poznámka od kuchařky

Odkaz na článek na blogu:

http://fitblogies.blogspot.cz/2017/02/cokoladova-p…

Pro další inspiraci navštivte můj blog:

http://fitblogies.blogspot.cz