
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 75 g hořké čokolády
- 125 ml ovesné smetany
- špetka chilli
- 2 pomeranče
Postup přípravy receptu
-
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a v hmoždíři nadrtíme špetku chilli, které přidáme do rozpuštěné čokolády.
-
Misku s čokoládou sundáme z lázně a vlijeme smetanu. Vše spolu promícháme a dáme asi na půl hodinky až hodinu do lednice.
-
Poté prošleháme a vrstvíme vykrájené dílky pomeranče s čokoládovou pěnou do skleniček. Před podáváním dáme dezert ještě vychladit do lednice.
Poznámka od kuchařky
Odkaz na článek na blogu:
http://fitblogies.blogspot.cz/2017/02/cokoladova-p…
Pro další inspiraci navštivte můj blog:
Kuchařka: Petras namaste