- reklama -
Suroviny
4 porce
- 2 kaki
- šťáva z 1 pomeranče
- 200ml mangového džusu
- 300ml obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj + voda dle návodu)
- 75g rýžových vloček
- 50g fruktosy
- 2 lžíce bio kakaa
Postup přípravy receptu
-
Kaki oloupeme a nakrájíme na kostičky.
-
Džus a šťávu svaříme na hustější sirup, přidáme kaki a chvilku prohřejeme, aby trochu změklo.
-
Mléko přivedeme k varu, vmícháme vločky a odstavíme.
-
Po 10-15 min už by měly být vločky dostatečně nasáklé, přidáme fruktosu, kakao a vyšleháme do hladka.
-
Potom už jen vrstvíme a necháme vychladit.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: DlabemeZdrave