Cizrna v rajčatové omáčce s kuřecím masem

52
- reklama -

Suroviny

cizrna
kuřecí maso
rajčatový protlak
stévie
cibule
sůl
grilovací koření

Postup přípravy receptu

  1. Cizrnu si namočíme den předem. Před samotným vařením je dobré vodu, ve které byla cizrna přes noc několikrát propláchnout, aby se co nejvíce minimalizoval nafukovací efekt :-). Já vařím cizrnu v tlakovém hrnci hodně do měkka cca 20- 30 minut.


    Zobrazit celý recept

  2. Mezitím si připravím kuřecí maso na kostičky, které buď jen osolím nebo posypu grilovacím kořením.

  3. Na pánvi si osmahnu cibulku a pak i kuřecí maso.

  4. Mezitím již do uvařené cizrny dám rajčatový protlak /jeden nebo dva dle množství/ a dle chuti dosladím stévií či i osolím.

  5. Nakonec smíchám kuřecí maso a směs cizrny, krátce společně povařím a dílo je hotovo. 🙂 Dobrou chuť